Palvelut

Mikä Jopik Oy on?

Jopik Oy on rakennus- ja saneerausyritys, joka on erikoistunut kiinteistöjen home- ja mikrobivaurioiden korjaamiseen. Jopik Oy:llä on yli kymmenen vuoden kokemus huolellisesta korjauksesta liittyen vauriotaloihin.

Noin 90% töistämme muodostuu asiakkaan virheinvestoinnista, johon ei ostotilanteessa ole saatu riittävää informaatiota.

“Jos olet tehnyt virheinvestoinnin, ole rohkeasti yhteydessä, me autamme!”

Mitä Jopik Oy tekee?

Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan sopivan selviytymispaketin, jossa huomioidaan asiakkaan mahdollisuus tehdä haluamansa osa töistä itse. Tällöin Jopik Oy voi tehdä osan töistä ja konsultoida asiakasta omalla työllään sekä ohjeilla.

Asiakas voi tilata täydellisen kiinteistön kengitysremontin tarkassa valvonnassa – purkamisesta viimeistelytöihin.

Mitä muuta voimme tehdä?

Yhtenä vaihtoehtona Jopik Oy voi toimia pelkästään konsulttina, jolloin asiakas hoitaa työn kokonaan itse. Me luomme sillan asiakkaan ja valvonnan välille, joka kantaa nykyvaatimusten mukaiseen korjaamiseen. Iso osa korjaamistamme kohteista on yritetty korjata jo aiemmin ilman minkäänlaista rakennesuunnitelmaa ja rakennuslupaa, jolloin valvonta on myös puuttunut kokonaan. Tai sitten kiinteistö on pelkästään  sisustettu kauniiksi nykypäivän materiaaleilla ilman minkäänlaista rakennekorjausta.

Korjaustyöt vaativat yleensä aina rakennesuunnitelman, rakennusluvan ja valvonnan.

Miten toimimme?

Käymme asiakkaidemme kanssa läpi kokonaisvaltaisen, oikean säännöstenmukaisen toimintamallin ja ohjaamme heitä eteenpäin asiassa.

”Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva selviytymispaketti.”

Kun tarvitset apua:

Ota yhteyttä meihin täältä.